CvJO e-mail nieuwsbrief

CvJO nieuwsbrief blog

Voor het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) in Apeldoorn heeft Outlines een e-mail nieuwsbrief gerealiseerd. De nieuwsbrief biedt de beginnende ondernemer informatie en inzicht in de activiteiten voor ondernemers georganiseerd door het CvJO. En geeft de ondernemer ook kans om deel te nemen aan activiteiten zoals workshops en vrijdagmiddagborrels.

Het CvJO helpt deze ondernemers bij het beantwoorden van vragen door kennis, ervaringen en netwerken te verbinden: het CvJO, voor en door ondernemers.
Meer informatie over het CvJO.

Ook voor nieuwsbrieven geldt: Meten is weten

Mailchimp reports blog

Hoeveel e-mails worden er verstuurd, hoeveel komen er aan en worden er geopend? Zorg voor een duidelijk en relevant onderwerp van je e-mail, een mooie vormgeving en goede inhoud. Dat zorgt voor een optimale gebruikerservaring en goede zichtbaarheid in alle e-mailprogramma's op computer, tablet en smartphone.
De resultaten voor deze nieuwsbrief zijn positief. Het openingspercentage ligt hoger dan de vorige keer en 25% hoger dan gemiddeld. Ook het percentage van 'clicks' is met bijna 17% hoger dan gemiddeld (3,3%). De volgende nieuwsbrief gaan we gebruiken om de resultaten nog verder te optimaliseren.

Wil je een band opbouwen met mensen die geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product, door hen regelmatig waardevolle informatie te sturen en ze laten zien wat je te bieden hebt? Neem dan contact met ons op, wij verzorgen graag jouw e-mailmarketing.