Blog

Welkom op het blog van Outlines. Naast het aanbod op de website willen wij je hier informeren over onderwerpen die ons bezig houden.

Hierbij ligt de focus op het delen van kennis, geven van actuele informatie, inspelen op vragen die we tegenkomen bij onze klanten, trends en ideeën zoals wij voor ogen hebben.


Outlines belt met Fairphone - de eerste eerlijke smartphone

Sinds begin januari ben ik de trotse bezitter van een Fairphone. De naam laat weinig te raden over: de Fairphone - een Nederlands ontwerp - is een smartphone waarbij eerlijkheid en sociale waarden voorop staan.
Lees meer over Outlines belt met Fairphone

Outlines belt met Fairphone - de eerste eerlijke smartphone


Outlines gaat elektrisch!

Deze week gaat het gebeuren: Outlines verruilt gedurende de hele maand september het meest milieuvriendelijke vervoermiddel: de trouwe tweewieler, voor een elektrische vierwieler. De Mitsubishi I-MiEV welteverstaan. Via Arjan de Putter van geleballon.nl is een ruil tot stand gekomen: Een maand lang in een elektrische auto (van wagenplan.nl) rijden voor het ontwerp van een nieuwe ruilwebsite. Outlines is erg benieuwd of het goed zal bevallen en zal die ervaring de komende weken delen.
Lees meer over Outlines gaat elektrisch

Outlines gaat elektrisch


E-mail nieuwsbrief voor het CvJO

Als je aangesloten bent bij het CvJO, dat ondernemers helpt met vragen, dan kan je zelf natuurlijk ook wat hulp bieden. Voor het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Apeldoorn heeft Outlines een e-mail nieuwsbrief gerealiseerd. De nieuwsbrief biedt de beginnende ondernemer informatie en inzicht in de activiteiten van het CvJO. En geeft de ondernemer ook kans om deel te nemen aan activiteiten zoals workshops en vrijdagmiddagborrels.
Lees verder

Centrum voor Jong Ondernemerschap, Apeldoorn (CvJO)Blog Archief >


Klantvragen

‘Ik wil als zzp’er graag een eigen site, maar hoe pak ik dat aan?’