Blog

Welkom op het blog van Outlines. Naast het aanbod op de website willen wij je hier informeren over onderwerpen die ons bezig houden.

Hierbij ligt de focus op het delen van kennis, geven van actuele informatie, inspelen op vragen die we tegenkomen bij onze klanten, trends en ideeën zoals wij voor ogen hebben.


In 2013 gaat Outlines voor deA aan de slag.

DeA is de lokale duurzame energiecoöperatie van en voor inwoners en bedrijven in Apeldoorn. Vanuit onze duurzame missie ondersteunt Outlines deA met concepten en vormgeving. Met als doel om zoveel mogelijk leden aan deA te binden en klanten te werven voor het energiebedrijf.
Kijk voor meer informatie of om lid te worden op www.de-A.nl.

Duurzame energie Apeldoorn (deA)


Een gelukkig en voorspoedig 2013!

Laten we er een mooi, creatief en ondernemend jaar van maken.

2013


Sportclubpakket.nl voor sportclubs en verenigingen uit Apeldoorn

Nu alle subsidies voor de sport worden stopgezet in Apeldoorn en sportclubs en verenigingen hun eigen broek op moeten houden, zijn er altijd bedrijven die klaar staan om te helpen. Zo ook Meijerink B.V. uit Apeldoorn. Dit bedrijf biedt aan leden van sportclubs pakketten aan, waarvan van elk verkocht pakket 10% naar de vereniging gaat.
Bekijk hier meer van de case van Sportclubpakket.

Website sportclubpakket


Bedrijvendag Veluwe Duurzaam

Op 9 november bij de Beurs Veluwe Duurzaam geweest. Er was een groot aantal exposanten en bedrijven aanwezig allemaal op een of andere manier betrokken met een duurzaam product of dienst. Een hoop informatie opgedaan bij de lezing over recycling in Nederland met als onderdeel het recyclen van Nespresso Cups. Meer lezen daarover op nudge.nl met tevens een tip in de comments voor alternatieve cups die zelf na te vullen zijn.


Startersdag KvK (3-11-2012)

Vandaag een paar interessante presentaties gezien van o.a. het acquisitietrio en drukwerkdeal.nl bij de Startersdag. Ook met een aantal leuke mensen gesproken over communicatie en vormgeving. Nu verder met de site. Hij is bijna klaar, content vullen en teksten afronden komende week. En dan live!


Druk bezig met de website... (19-10-2012)

Klein beetje vormgeven nog en dan verder met de teksten. Volgende week wordt er een begin gemaakt met programmeren.

Bekijk hieronder de sneak-preview:

Sneak preview Outlines website


Vandaag dag van de duurzaamheid 10-10-2012

Vanmiddag een interessante MVO ondernemersbijeenkomst, MVO loont! in Zwolle.


Goed initiatief van Urgenda: Dag van de duurzaamheid

Dag van de duurzaamheid10-10-2012Op woensdag 10 oktober (10-10-2012) zullen er in heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaatsvinden! Na het succes van de drie voorgaande edities nodigt Urgenda zowel particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties als overheden uit een duurzame activiteit te organiseren en aan te haken.

Samen maken we de duurzaamheidsbeweging zichtbaar, schakel elkaar in!
Meld je hier aan.Klantvragen

‘Ik wil als zzp’er graag een eigen site, maar hoe pak ik dat aan?’